ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Δύο φωτοβολίδες έφυγαν προς το μέρος του αστυνομικού, λέει ο συνήγορος του 18χρονου

Ρέντη: Δύο φωτοβολίδες έφυγαν προς το μέρος του αστυνομικού, λέει ο συνήγορος του 18χρονου
ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Για δύο φωτοβολίδες που έφυγαν προς το μέρος του Αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη, μίλησε ο συνήγορος του κατηγορούμενου 18χρονου, Απόστολος Λύτρας.

«Δεν έχω δικογραφία στα χέρια μου συνομίλησα για λίγη ώρα με τον 18χρονο, τα περισσότερα πράγματα που ακούω από τα ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω. Ήταν σε σοκ, αυτό που με ρώτησε πάρα πολλές φορές ήταν τι γνωρίζω για την υγεία του αστυνομικού. Μέλημα και του ίδιου και της οικογένειας είναι να πάει καλά η υγεία του αστυνομικού και από εκεί και πέρα, για όλα τα υπόλοιπα, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη», είπε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο Open.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι, ο πελάτης του, «σαφέστατα (είναι μετανιωμένος), ένα παιδί 18 χρονών, χωρίς αυτό να το λέω για κάποια δικαιολογία για τη συγκεκριμένη πράξη αλλά, όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για ένα παιδί το οποίο έχει ενηλικιωθεί εδώ και δύο μήνες. Δεν είχε ποινικό μητρώο, ούτε έχει ξανασυλληφθεί ποτέ, ούτε έχει τιμωρηθεί ποτέ, όπως δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, ούτε είναι σε κάποιο σύνδεσμο. Πράγματι, έχει ακουστεί ότι υπήρξαν δύο υποκινητές που τούς οδήγησαν έξω και τούς έμαθαν πώς να ρίχνουν τη φωτοβολίδα, δεν μπορώ να σάς πω, ούτε ότι το είπε, ούτε ότι δεν το είπε.

«Αυτό που τον ρώτησα εγώ είναι αν όντως ο ίδιος είχε στην κατοχή του τη φωτοβολίδα, και μού είπε πως όχι. Ξέρω πως, προς το μέρος του αστυνομικού έχουν φύγει δύο φωτοβολίδες, αν είναι η μία ή η άλλη που τον τραυμάτισε, περιμένουμε να το δούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ