Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Αποφυλακίζονται και άλλοι 10 Κροάτες
Ανανεώθηκε:
Αποφυλακίζονται ακόμη 10 Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.
Συνολικά, μέχρι και σήμερα έχουν γίνει δεκτές 40 αιτήσεις αποφυλάκισης με τους ανακριτές να επιβάλλουν στους Κροάτες χούλιγκαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί άνω των 90 αιτήσεων αποφυλάκισης και τις επόμενες ημέρες οι ελληνικές δικαστικές αρχές αναμένεται να κρίνουν και τα υπόλοιπα αιτήματα αποφυλάκισης.
Ήδη άλλωστε οι πρώτοι αποφυλακισθέντες επέστρεψαν στην Κροατία. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων προφυλακιστήκαν τον περασμένο Αύγουστο συνολικά 105 κατηγορούμενοι, 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση Αλβανικής καταγωγής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών χούλιγκαν
Eλεύθερος με όρους ο οπαδός για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ηράκλειο: Στη φυλακή ο άνδρας που κυνηγούσε με τσεκούρι την γειτόνισσα του και το παιδί της
15:00
Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του λιμενικού από το Άστρος - Τι δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης
14:52
ΡΗΓΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ: Πώς η Γροιλανδία επισκιάζει τη νέα προσπάθεια των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
14:42
Συγκίνηση για την Κέιτ Χάντσον: Δεύτερη υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ
14:41