Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Αποφυλακίζονται και άλλοι 10 Κροάτες
Ανανεώθηκε:
Αποφυλακίζονται ακόμη 10 Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.
Συνολικά, μέχρι και σήμερα έχουν γίνει δεκτές 40 αιτήσεις αποφυλάκισης με τους ανακριτές να επιβάλλουν στους Κροάτες χούλιγκαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί άνω των 90 αιτήσεων αποφυλάκισης και τις επόμενες ημέρες οι ελληνικές δικαστικές αρχές αναμένεται να κρίνουν και τα υπόλοιπα αιτήματα αποφυλάκισης.
Ήδη άλλωστε οι πρώτοι αποφυλακισθέντες επέστρεψαν στην Κροατία. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων προφυλακιστήκαν τον περασμένο Αύγουστο συνολικά 105 κατηγορούμενοι, 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση Αλβανικής καταγωγής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συμπληρωματικές απολογίες των Κροατών χούλιγκαν
Eλεύθερος με όρους ο οπαδός για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: Δεν μιλάω για F -35 γιατί θα μου απαγορεύσουν να πάω στη Μύκονο (vid)
13:09
Σε τραπεζική κάρτα ψάχνουν οι Αρχές απαντήσεις για την ταυτότητα της 30χρονης - Σφραγισμένα τα παράθυρα στο κλιμακοστάσιο
12:52
«Είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη αν το Ισραήλ παραβιάσει την εκεχειρία» απειλεί το Ιράν - «Οι ΗΠΑ θα ηγηθούν για τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ»
12:27
Ανησυχία για τις πικροδάφνες σε σχολεία και παιδικές χαρές - Τι αναφέρει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλου για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
12:17