ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμάνης για τον αστυνομικό: Μακάρι να βγει από την περιπέτεια ως κανονικός άνθρωπος

Κακλαμάνης για τον αστυνομικό: Μακάρι να βγει από την περιπέτεια ως κανονικός άνθρωπος
Ο Νικήτας Κακλαμάνης EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Νέες δηλώσεις μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή του για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια στο Ρέντηέκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ONE για τον αστυνομικό, είχε πει πως ως γιατρός, όσο σκληρό κ αν ακούγεται, καλύτερα να τον πάρει κοντά του ο Θεός.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τα λεγόμενά του να προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Σε νέα του εμφάνιση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε εκ νέου στην κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

«Είναι άλλο πράγμα οι προσπάθειες των γιατρών μέχρι τελευταία στιγμή, οι οποίες είναι δεδομένες. Η επιστήμη και οι συνάδελφοί μου έχουν υπερβεί τους εαυτούς τους, για να βοηθήσουν αυτό το παιδί αλλά ξέρετε, κύριε Κοτρώτσο, εγώ δούλεψα ως γιατρός για 37 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Έχω άσχημη ειδικότητα και έχω πάει αρκετές φορές σε κέντρα αποκατάστασης, έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί. Βεβαίως οι ευχές τον συνοδεύουν και μακάρι η Παναγία να κάνει το θαύμα της, γιατί θα πρόκειται περί θαύματος. Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια που περνάει αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος», επισήμανε κλείνοντας ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον 31χρονο αστυνομικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ