ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκλήματος

Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκλήματος
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αναβαθμίζεται η υπόθεση εξαφάνισης του  31χρονου Μπάμπη, από το Μεσολόγγι καθώς τώρα οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στο Μεσολόγγι ωστε να συμβάλλουν στις έρευνες για τον ανγοούμενο που συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη (10/1) με εντατικούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ακριβώς λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

Είναι δηλαδή πλέον, ορατό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, γι αυτό τον σκοπό μεταβαίνουν τα συγκεκριμένα κλιμάκια στην περιοχή.

Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θέλουν να εξετάσουν ιδίοις όμμασι τα σημεία, τα επίμαχα σημεία τα οποία έχουν βρεθεί, τα στίγματα και από όπου έχουν παρθεί τα ευρήματα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος κρεοπώλης φίλος του 31χρονου κυνηγού, που φέρεται να είναι ο τελευταίος που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο, εξετάζεται συνεχώς από τους αστυνομικούς.

Παραμένει να έχουν διαφορές αυτά που λέει, σε σχέση με τα στίγματα που έχουν οι αρχές από τα ευρήματα που έχουν στην κατοχή τους, ενώ ο ίδιος επικαλείται και κενά μνήμης.

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Την επόμενη ημέρα όταν και δεν έδωσε σημεία ζωής οι οικείοι του απευθύνθηκαν στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση. Από τις αρχικές έρευνες των Αρχών διαπιστώθηκε ότι το κινητό του αγνοούμενου σταμάτησε να εκπέμπει σήμα στην περιοχή του ΤΕΙ, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα messolonghinews.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ