ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου απολογείται η 39χρονη

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου απολογείται η  39χρονη
INTIME NEWS

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, πήρε η  39χρονη μητέρα δύο παιδιών που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου  43χρονο άνδρα, το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Χαλκίδας.

Η 39χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας Χαλκίδας λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Κυριακής, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί η πελάτισσα του την Τετάρτη.

«Δυστυχώς, πρόκειται για ένα πολύ καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο έγκλημα. Η δράστης είχε παρακολουθήσει το θύμα, ήξερε τι ώρα φεύγει για να πάει στη δουλειά του, τον περίμενε έξω από το σπίτι του και τον χτύπησε με δύο μαχαίρια που είχε φέρει μαζί της από το χωριό που απέχει περίπου 20 χλμ από τη Χαλκίδα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος, Θανάσης Τάρτης, για να συμπληρώσει ότι: «Ο σύζυγός της με κάλεσε να την εκπροσωπήσω, είναι σοκαρισμένος και ο ίδιος».

Παράλληλα ο δικηγόρος της δολοφόνου ανέφερε ότι τόσο η οικογένεια της όσο και η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το άγριο έγκλημα σε βάρος του 43χρονου επιχειρηματία.

«Ο σύζυγός της (39χρονης) με κάλεσε να την εκπροσωπήσω, είναι σοκαρισμένος και ο ίδιος. Είναι μία οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι σε μία κατάσταση σοκ, προσπαθεί να βάλει τη σκέψη της σε μία σειρά. Δεν έχει πει τα κίνητρα της και τον σκοπό της» δήλωσε.

Την ίδια στιγμή η γυναίκα του θύματος που είδε από το μπαλκόνι του σπιτιού της να σκοτώνουν τον άντρα της μέσω του δικηγόρου της δήλωσε:

«Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Το χρονικό του εγκλήματος

Το στυγερό έγκλημα έγινε χθες το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ο 43χρονος κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του.

Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία του επιτέθηκε με τα μαχαίρια που κρατούσε. Τού κατάφερε αρκετές μαχαιριές με τα δύο μαχαίρια που κρατούσε ενώ ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και να βρίσκουν νεκρό το θύμα με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του.

Η δολοφόνος βρισκόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του 43χρονου όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ