Ζάκυνθος: Πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο
Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Ζάκυνθο. Χθες (8/2/24) λίγο μετά τη μία μετά το μεσημέρι, έξω από το 3ο Γυμνάσιο Ζακύνθου, πέντε ανήλικοι που είχαν στήσει καρτέρι, εντόπισαν τον «στόχο» τους, έναν 15χρονο μαθητή και σύμφωνα με καταγγελίες, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν.
Ο 15χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει σοβαρά τραύματα, κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία. Για το συμβάν συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης πέντε ανήλικοι, δύο 16χρονοι και δύο 17χρονοι αλβανικής καταγωγής και ένας 15χρονος Ζακυνθινός, στην κατοχή του οποίου μάλιστα βρέθηκε και μισό γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης.
Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους, 2 μητέρες και 3 πατέρες, οι οποίοι και θα δικαστούν σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παραμέληση ανηλίκων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι χτύπησαν συμμαθητή τους στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά - Πέντε συλλήψεις
Πειραιάς: Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι - Επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους με ματσέτα
Δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές δαπάνες από το Ισραήλ παρά την εκεχειρία στη Γάζα
10:20
Κακοκαιρία Byron: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στην Αθήνα
10:14
Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Λακωνία - Υποχωρούν σταδιακά τα φαινόμενα
10:11
Στη Κύπρο η απεσταλμένη του γ.γ του ΟΗΕ - Συναντάται σήμερα με Έρχιουρμαν και αύριο με Χριστοδουλίδη
10:10