ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Έριξαν άχυρα και κοπριά στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αγρότες: Έριξαν άχυρα και κοπριά στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες στην Κοζάνη, οι οποίοι το απόγευμα της Κυριακής (11/2) προχώρησαν σε κατάληψη έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Οι αγρότες μάλιστα, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, αγνοώντας τη βροχόπτωση που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, πέταξαν άχυρα και κοπριά έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προκειμένου η κυβέρνηση να κάνει δεκτά τα αιτήματά τους.

Μάλιστα, οι αγρότες της περιοχής στήνουν μπλόκο με 40 περίπου τρακτέρ στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης.

Στη Φθιώτιδα, σε συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας προχώρησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι οι αγρότες της Ανθήλης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν μέσω των παραδρομών ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας επανήλθε και πάλι μετά από 1 ώρα.

Οι αγρότες - όπως μεταδίδει το tvstar.gr - φαίνονται αποφασισμένοι να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι και τη δικαίωση τους, όπως λένε χαρακτηριστικά.

tvstar.gr

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τους, οι αγρότες από το μπλόκο έβγαλαν ψησταριές μέσα στον αυτοκινητόδρομο και άναψαν φωτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ