ΕΛΛΑΔΑ

Κορινθία: Την Τετάρτη απολογείται ο 45χρονος πατέρας που ζει σε λαγούμια με την οικογένεια του

Κορινθία: Την Τετάρτη απολογείται ο 45χρονος πατέρας που ζει σε λαγούμια με την οικογένεια του
Την Τετάρτη απολογείται ο 45χρονος πατέρας που ζει σε λαγούμια με την οικογένεια του στην Ορεινή Κορινθία ΕΡΤ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, θα περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου για να απολογηθεί ο 45χρονος άνδρας που ζει με την γυναίκα του και τα παιδιά του σε λαγούμια στα Κάτω Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας.

Ο 45χρονος μέχρι την απολογία του στον τακτικό ανακριτή, θα κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» είναι για απείθεια, έκθεση ανηλίκων, καθώς και για το νόμο περί υποχρεώτικότητας φοίτησης.

Με δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου άνδρα υποστήριξε ότι ο εντολέας του θα είναι σύντομα ελεύθερος με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου.

Παράλληλα ο δικηγόρος του 45χρονου, ανέφερε ότι ο πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε δήμο της Αττικής μέσω τηλεργασίας, ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και τα έχει η μητέρα τους.

Άφαντα τα παιδιά και η μητέρα

Και ενώ ο 45χρονος βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης τα παιδιά και η μητέρα της οικογένειας παραμένουν άφαντοι, από χθες, όταν πήγαν οι αρχές στο σημείο που διαμένει η οικογένεια των παλαιοχριστιανών.

Ο 15χρονος γιος του συλληφθέντα ήταν το μόνο από τα ανήλικα παιδιά που βρισκόταν στα λαγούμια της οικογένειας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων για να εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ