Δημογλίδου: «Εάν ζητηθεί από την ΕΛΑΣ θα επέμβει ξανά στο ΑΠΘ»
Ανανεώθηκε:
«Εάν χρειαστεί και αν ενημερωθεί η ΕΛΑΣ ότι πρέπει να επέμβει» για την εκκένωση της φοιτητικής κατάληψης που πραγματοποιείται στο ΑΠΘ «φυσικά και θα το κάνει», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.
Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τόνισε πως «η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται κατόπιν πάντα συνεννόησης και με τις πρυτανικές αρχές και με την Κοσμητεία, αλλά φυσικά και με ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα».
«Εάν χρειαστεί και αν ενημερωθεί η αστυνομία ότι πρέπει να επέμβει εκ νέου για να αποχωρήσουν κάποια άτομα, φυσικά και θα το κάνει» πρόσθεσε.
Διευκρίνισε, δε, πως αυτό θα γίνει «με ασφάλεια και για τους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα αυτή τη στιγμή στη σχολή».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επέμβαση των ΜΑΤ στην Νομική του ΑΠΘ για να σταματήσει η κατάληψη
Θεσσαλονίκη: Ανακατάληψη της Nομικής Σχολής του ΑΠΘ μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
ΑΠΘ: Καμία εμπλοκή της πρυτανικής αρχής στην επέμβαση για την εκκένωση της Νομικής
Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων στη Ρωσία: Επλήγη λιμάνι στρατηγικής σημασίας, δύο νεκροί στο Μπιέλγκοροντ
08:50
Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα (vids)
08:40
ΗΠΑ: Δυο θανατοποινίτες εκτελέστηκαν στη Φλόριντα και στο Τέξας
08:29
Εξάρχου: Οι νέες δραστηριότητες φέρνουν αναθεώρηση των στόχων του 2030 για τον Όμιλο AKTOR
08:19