Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα από την πορεία των ταξί προς το υπουργείο Μεταφορών
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην Αθήνα καθώς οι οδηγοί ταξί, που απεργούν σήμερα και αύριο, πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Μεταφορών.
Στην πορεία συμμετέχουν 200 ταξί με την ΕΛΑΣ να έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης (Σπύρου Πάτση, λεωφόρος Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Αλεξάνδρας και λεωφόρος Μεσογείων), που θα ακολουθήσουν οι οδηγοί ταξί μέχρι το υπουργείο Μεταφορών.
Μεταξύ άλλων το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ζητά να είναι η μόνιμη παραμονή του συντελεστή ΦΠΑ στις υπηρεσίες ταξί στο 13%, η άρση της υποχρεωτικότητας ταξινόμησης νέων αυτοκινήτων ταξί μόνο μηδενικών ρύπων από το 2026 και η ελεύθερη διέλευση στις λεωφορειολωρίδες για τα έμφορτα ταξί.
Χώρες της Μέσης Ανατολής θα επισκεφθεί ο Φιντάν - Στόχος ο τερματισμός του πολέμου στο Ιράν
19:31
Ανατροπή φορτηγού στα Οινόφυτα - Μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα
19:20
Στους 912 οι νεκροί στον Λίβανο από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων
19:08
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56