Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στο Δομοκό
Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι στις 15:47 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε Ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 στην κλίμακα Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 176 χλμ. ΒΔ των Αθηνών. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 12 χλμ. ΑΒΑ του Δομοκού.
Νωρίτερα, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, είχε ανακοινώσει ότι η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 Ρίχτερ με το επίκεντρο του σεισμού να εντοπίζεται 7 χλμ νότια-νότιοανατολικά των Φαρσάλων και εστιακό βάθος στα 66,1 χιλιόμετρα.

ΧΡΗΜΑ
Οι αμοιβές για Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟ: Τραμπ – Ζελένσκι: «Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία Ρωσίας–Ουκρανίας» - Τι συζητήθηκε στο Μαρ-α-Λάνγκο
00:24
ΚΟΣΜΟΣ
Κοινό συμβόλαιο 52 εκατ. λιρών για νέο σύστημα πυροβολικού υπέγραψαν Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία
23:57
ΣΠΟΡ
Κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2025 η Φωτεινή Τριχά
23:54
ΚΟΣΜΟΣ