Λάρισα: 60χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία
Ανανεώθηκε:
Τέλος στη ζωή του έβαλε πριν από ημέρες, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ένας 60χρονος από τη Λάρισα ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, o 60χρονος είχε ημέρες να δώσει σημάδια ζωής, όταν χθες, νωρίς το απόγευμα, μια γειτόνισσα κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο κέντρο της Λάρισας.
Οιαστυνομικοί του Τμήματος αντίκρισαν νεκρό τον 60χρονο, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, έχοντας αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με το κυνηγετικό του όπλο στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, στο οποίο διέμενε μόνος, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Στο σπίτι του αυτόχειρα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες ο 60χρονος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Το σημείωμα της φοιτήτριας πριν από την αυτοκτονία στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Ηράκλειο: 64χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα
Ανακάλυψη προϊστορικού DNA αναθεωρεί την ιστορία των πληθυσμών στην Ανατολική Ασία
12:17
Κυβερνοεπίθεση σε τέσσερις τράπεζες του Ιράν - Έρευνες για τους δράστες
12:06
Η Θεσσαλονίκη χορεύει για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο...πιο μακρύ ζεϊμπέκικο
11:56
Κτηματολόγιο: Τι αλλάζει με το G-Cloud - «Θωρακίζεται κρίσιμη υποδομή» τονίζει ο Δ. Παπαστεργίου
11:45