ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση της 12χρονης
Φωτογραφία από πρόσφατη συγκέντρωση αλληλέγγυων στην 12χρονη ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Οργή έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως, στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό για αθώωση του Ηλία Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας με τις συλλογικότητες και τις οργανώσεις που ζητούν να πέσει απλετο φως στην υπόθεση να συγκεντρωθούν στην περιοχή. 

Γύρω στις 20:20 το βράδυ της Τετάρτης 13/3 στη συμβολή της οδού Ξανθίππης και Δράμας σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα συμμετεχόντων στην πορεία πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ και έσπασαν τη τζαμαρία σε σουβλατζίδικο παρακείμενο στο μαγαζί του Ηλία Μίχου.

Λίγο νωρίτερα άγνωστοι πέταξαν τρικάκια στην περιοχή ζητώντας αλληλεγγύη στην 12χρονη και στα αδέλφια της.

Επίσης έγραψαν συνθήματα σε τοίχους με αφορμή την δίκη που είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια διεξάγεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της απόφασης για τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και έξω από του σπίτι του Ηλία Μίχου.

trikakia kolonos diki

CNN Greece

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με την εισαγγελέα να προτείνει καθώς η την αθώωση του Ηλία Μίχου για την κατηγορία του βιασμού και παράλληλα την ενοχή της μητέρας του κοριτσιού για μαστροπεία. Πρότεινε επίσης την ενοχή για 22 από τους 23 κατηγορούμενους «πελάτες» της ανήλικης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ