ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα trafficking: Τα μηνύματα που βρήκε η αδελφή θύματος της σπείρας των μαστροπών

Κύκλωμα trafficking: Τα μηνύματα που βρήκε η αδελφή θύματος της σπείρας των μαστροπών

Μηνύματα της 16χρονης αδελφής της από μέλη του κυκλώματος των μαστροπών που δεν δίσταζαν να εκδίδουν ανήλικες σε πελάτες που τις βίαζαν σε ξενοδοχεία της Αθήνας είχε εντοπίσει η αδερφή ενός από τα θύματα και είναι τα μηνύματα αυτά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece και τα οποία προσκόμισε στις ελληνικές Αρχές για να ξεκινήσει η έρευνα για την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Στα μηνύματα γίνεται αναφορά και σε χρήματα ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα του Ανηλίκων υπήρχαν πελάτες που βίαζαν τις ανήλικες με αντίτιμο κοκαϊνη.

6514fc4a-8b91-4f7d-8def-14456c19d489.jfif
c68219fe-679c-4b95-9cc0-aae2f60a27f8.jfif

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τυχόν άλλων μελών του κυκλώματος trafficking που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια, την ώρα που οι έξι - μέχρι στιγμής - συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Τα τέσσερα μέλη που συνελήφθησαν κατά την εξάρθρωση του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και μια 25χρονη που θεωρείται ο «εγκέφαλoς», έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή (22/3).

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν και δύο ακόμη άτομα που συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη (19/3).

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, ενώ η 25χρονη επιπρόσθετα και το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, βάσει του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ