ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η ηθοποιός Βαρβάρα Μερτύρη

Πέθανε η ηθοποιός Βαρβάρα Μερτύρη

Η ηθοποιός Βαρβάρα Μερτύρη σε ρόλο της στην ταινία «Για μια χούφτα τουρίστριες»

Youtube/screen grab

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή (22/3) η ηθοποιός Βαρβάρα Μερτύρη, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο κ. Μπιμπίλας κάνει λόγο για τη δεύτερη απώλεια μέσα σε λίγες ώρες για τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστός και ο θάνατος του ηθοποιού Θεόδωρου Κατσαδράμη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απώλεια της Βαρβάρας Μερτύρη:

«Δυστυχώς και δεύτερη απώλεια από το καλλιτεχνικό μας χώρο σήμερα .Η αγαπημένη μας Βαρβαρούλα η Βαρβάρα Μερτυρη, μία τόσο ιδιαίτερη ηθοποιός και κόρη της αξέχαστης Αθηνάς Μερτύρη από τους σπαρταριστούς ρόλους της στις ταινίες του Θανάση Βέγγου. Η Βαρβαρα επαιξε χαρακτηριστικούς ρολους στο θέατρο και σε ταινίες και στο Ρετιρε στην τηλεόραση.. Εκλεκτό μέλος του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ , αφιερώθηκε τα τελευταία χρόνια σε οργάνωση παραστάσεων και ως υπεύθυνη θεάτρων. Δραστηρια, αγωνίστρια, σεμνή και ψυχή στην παρέα ...Συνάμα και υπεροχη μαμά... Αξεχαστη για ολους μας... Συλληπήρια στην αγαπημένη μας κορη της, την γλυκεια μας φίλη Μαρίνα . Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από τον Αγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα την Τετάρτη στις 11:00 το πρωί..Καλο ταξιδι Βαρβαρούλα...».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ