ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Περίεργη απαγωγή άνδρα ερευνούν οι αρχές - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

Χαϊδάρι: Περίεργη απαγωγή άνδρα ερευνούν οι αρχές - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

Περιπολικό της Αστυνομίας 

INTIME

Στην σύλληψη ατόμου που συμμετείχε στην απαγωγή ενός άνδρα το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε περιοχή του Χαϊδαρίου, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Το κίνητρο της απαγωγής παραμένει άγνωστο προς το παρόν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένας εκ των δραστών εντοπίσθηκε σε έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι και συνελήφθη και στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο απαχθείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθη ημεδαπός για υπόθεση αρπαγής ατόμου από την περιοχή του Χαϊδαρίου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθη, στις 9 Απριλίου 2024 σε περιοχή του Χαϊδαρίου, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 9/4/2024 καταγγέλθηκε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης περιστατικό στην περιοχή του Χαϊδαρίου όπου άτομα, τα οποία επέβαιναν σε όχημα, άρπαξαν με τη βία έτερο άτομο, το οποίο επέβαινε σε όχημά του και στη συνέχεια αποχώρησαν με τον έναν από τους δράστες να οδηγεί το όχημα του παθόντα.

Για τη διακρίβωση των καταγγελλομένων, αστυνομικοί μετέβησαν σε περιοχή του Χαϊδαρίου, όπου σε έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων, εντοπίσθηκε και προσήχθη ένα άτομο για τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, το εν λόγω άτομο ενεπλάκη στο περιστατικό της αρπαγής και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ο παθών, ο οποίος εξετάσθηκε σχετικά.

Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ