Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Βροχοπτώσεις (φωτογραφία αρχείου)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣε περιοχές της Θεσσαλίας και των Σποράδων καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν τη χώρα από το πρωί της Παρασκευής (19/4) μέχρι και το πρωί του Σαββάτου (20/4).
Σύμφωνα, τα τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και σε συμφωνία με τις προγνώσεις, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Θεσσαλία και Σποράδες.
Το μέγιστο ύψος βροχής μέχρι και το πρωί του Σαββάτου καταγράφηκε στη Γλώσσα Σκοπέλου (119 χιλιοστά) και ακολούθησε η πόλη της Καρδίτσας (117 χιλιοστά).

Ακολουθεί το Βούζι Φθιώτιδας με 81 χιλιοστά και η Ζαγορά Πηλίου με 80 χιλιοστά.
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία: Πλημμύρες στο Πήλιο και την Καρδίτσα, χιόνια στα ορεινά - Live η πορεία του φαινομένου
Αντιδράσεις και σφοδρή κριτική στα social media για ασιατικό στερεότυπο στο The Devil Wears Prada 2
18:26
Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από συγκρούσεις στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν
18:20
Η καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος «Σπίτι μου ΙΙ»
18:14
Σφοδρή κριτική Μερτς στις ΗΠΑ: Οι Αμερικανοί «ταπεινώνονται» από τους Φρουρούς της Επανάστασης
18:10