ΕΛΛΑΔΑ

Χερσόνησος: Αστυνομικοί έσωσαν 74χρονη που είχε υποστεί εγκεφαλικό

Χερσόνησος: Αστυνομικοί έσωσαν 74χρονη που είχε υποστεί εγκεφαλικό
Eurokinissi

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την αστυνομία την Τρίτη 16 Απριλίου στο Κράσι Ηρακλείου όταν γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό βρέθηκε για ώρες μόνη καθηλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει, ενώ η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από γειτόνισσά η οποία ανησύχησε γιατί η 74χρονη δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής όλη τη μέρα. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου έσπευσε περιπολικό στο χωριό Κράσι με δύο αστυνομικούς.

Η 74χρονη δεν απαντούσε στις εκκλήσεις των ανδρών της Άμεσης δράσης ενώ η πόρτα ήταν κληρωμένη κλειδωμένη, όποτε οι δυο άνδρες κινήθηκαν περιμετρικά του σπιτιού προκειμένου να εντοπίσουν σημείο με πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Η επέμβαση έγινε τελικά με τη χρήση μιας σκάλας όπου μπόρεσαν να φθάσουν σε ένα παράθυρο, το οποίο και έσπασαν μπαίνοντας στο εσωτερικό του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της ενώ ήταν ξαπλωμένη, ωστόσο είχε σφυγμό.

Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη 75χρονη μεταφέροντάς την στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ