Ηράκλειο: Βεντέτα η επίθεση με καλάσνικοφ όπου τραυματίστηκε 23χρονος
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝ ΤΙΜΕΠαρελθόν φέρεται να είχαν με τον 23χρονο που τραυμάτισαν οι δράστες της επίθεσης με καλάσνικοφ στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η βεντέτα αυτή φαίνεται να ξεκίνησε ως προϊόν αντιζηλίας.
Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, το αιματηρό περιστατικό φαίνεται να μην ήταν μια προειδοποίηση, αλλά οι δράστες να ήθελαν νεκρό τον 23χρονο.
Το συμπέρασμα αυτό απορρέει από την σφοδρότητα της επίθεσης, καθώς οι δράστες «γάζωσαν» το αμάξι του νεαρού, στο οποίο επέβαινε και ένας ανήλικος.
Οι Αρχές διερευνούν ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε σημειωθεί παλαιότερα στην περιοχή.
Εκτός κινδύνου ο 23χρονος
Ο 23χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη.
Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει τραυματιστεί κάποιο ζωτικό του όργανο.
Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Εκτός κινδύνου ο 23χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς - Αναζητούνται οι δράστες
Κλειστό το αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη μετά τη σύγκρουση αεροσκάφους με όχημα εδάφους - Τέσσερις τραυματίες (pics&vids)
08:50
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας - Καθυστερήσεις 20 λεπτών στην Αττική Οδό
08:48
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE : Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Έρχομαι με πολύ χαμηλές προσδοκίες – Για το θάνατο του παιδιού που κάηκε δεν υπάρχει κατηγορούμενος
08:38
Αγωνία για τον 34χρονο αγνοούμενο δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης - Νέα επιχείρηση από το Λιμενικό (vid)
08:36