Σε 12 ξένες γλώσσες θα ακουστεί το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο σε Μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης
Σε 12 ξένες γλώσσες θα ακουστεί το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στον μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Γρηγορίου Παλαμά της Θεσσαλονίκης .
Ο Αναστάσιμος Εσπερινός της Αγάπης θα τελεσθεί στις 11.00 το πρωί.
Στην Ιερά Ακολουθία θα προεξάρχει ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, σύμπας ο Ιερός Κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που ακουστεί το Αναστάσιμο Ευαγγέλιο σε 12 ξένες γλώσσες, ώστε να διαχυθεί στα πέρατα του κόσμου το Αναστάσιμο Γεγονός, που αφορά όλους τους ανθρώπους, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Μετά την Απόλυση του Εσπερινού, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης θα προσφέρει σε όλους τους χριστιανούς, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στο καθιερωμένο πασχαλινό αβγό, ώστε η χαρά της Αναστάσεως να είναι πεπληρωμένη, σημειώνεται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για το Πάσχα
Έξοδος Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στις εξόδους της Αττικής - Μποτιλιάρισμα στα διόδια
Ηθοποιοί – παιδιά του Χόλιγουντ που έφτασαν να κερδίσουν Όσκαρ όταν μεγάλωσαν
13:43
Το πετρελαϊκό σοκ του πολέμου στο Ιράν ξυπνά τους «εφιάλτες» του 1970 - Οι βασικές διαφορές
13:33
Αυτό είναι το όνομα με το οποίο γεννήθηκε ο Banksy - Το αποκάλυψε ο πρώην μάνατζέρ του (pics)
13:22
Κρεμλίνο: Οι παγκόσμιες αγορές έχουν άμεση ανάγκη από ρωσικό πετρέλαιο
13:11