Ο δυνατός αέρας ξερίζωσε δέντρα στη Λαμία
Ο δυνατός αέρας που φύσηξε σήμερα το μεσημέρι, Μεγάλη Παρασκευή (3/5) έριξε δέντρα σε περιοχές της Λαμίας .
Την κατάσταση προσπάθησε να διορθώσει ο αντιδήμαρχος περνώντας αλυσοπρίονο για να κόψει τα κλαδιά και να αποκαταστήσει την κυκλοφορία.
Ειδικότερα, ο δυνατός αέρας έριξε δυο δέντρα στον ποδηλατόδρομο. Το πρώτο έπεσε κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στο «Τσαλτάκη» και το δεύτερο στον ποδηλατόδρομο της Λ. Ελευθερίας κοντά στο s/m «Μετρό».
Σύμφωνα με το LamiaReport ο Αντιδήμαρχος Λαμίων Καθαριότητας και Πρασίνου, Κώστας Κερπινιώτης, έκοψε μόνος του με το αλυσοπρίονο το πέσιμο δέντρο, για να απομακρυνθεί από τον ποδηλατόδρομο και να έρθει στη συνέχεια η «αρπάγη» να το φορτώσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά για Αγκίστρι και Αίγινα λόγω ισχυρών ανέμων
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Παγκόσμια Αναγνώριση για την Ελληνίδα Διευθύντρια Security & Market Safety της Philip Morris International στην έκθεση Intersec 2026 στο Ντουμπάι
14:30
ΚΟΣΜΟΣ
Καλλιτεχνική πράκτορας φυλακίστηκε για «απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης» στην Τουρκία
14:29
ΚΟΣΜΟΣ
Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
14:18
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμαρχος Άη Στράτη: «Θα τον πατήσουμε τον καρκίνο - Πλέον αντιμετωπίζω τη ζωή με περισσότερο θάρρος» (vid)
14:11
ΕΛΛΑΔΑ