ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του

Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του

Το σημείο της δολοφονίας στο Μενίδι

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.

Ο δράστης, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης μεθυσμένος σε ημιτελή οικοδομή στη Φυλή, ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απατούσε.

Σημειώνεται ότι η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.

«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

Ψυχρός και κυνικός ο 50χρονος δολοφόνος ομολόγησε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς αποφάσισε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με πάνω από 10 μαχαιριές.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω. Δεν ήθελα να τη βλέπω με άλλον. Της είχα πει πως αν την έβλεπα με άλλον θα τη σκότωνα» φέρεται να είπε ο δράστης.

«Το είχα αποφασίσει από χθες ότι θα τη σκοτώσω, είμουν νηφάλιος, δεν είχα πιει. Ηπια μετά το έγκλημα και μάλιστα ζαλίστηκα πάρα πολύ που κάποια στιγμή χάθηκα εκεί που περπατούσα και ευτυχώς που δεν με χτύπησε κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο...».

Οι Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έβλεπαν μπροστά τους ένα άτομο χωρίς στιγμή να ζητήσει συγχώρεση να περιγράφει πως έφυγε το πρωί από το σπίτι, πέταξε τα σκουπίδια σε ένα κάδο και όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει έστησε καρτέρι και σκότωσε την 40χρονη γυναίκα.

«Το σκέφτηκα πολύ καλά και το αποφάσισα από το προηγούμενο βράδυ. Ήξερα τι ώρα πηγαίνει στο κατάστημα που δουλεύει και χωρίς να χάσω χρόνο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι και πήγα στο σημείο από το οποίο ήξερα ότι θα παιρνούσε για να πάει στη δουλειά της. Μόλις είδα ότι φθάνει, την πλησίασα και άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή. Μετά έφυγα από εκεί με τα πόδια πήγα για δύο ώρες να κοιμηθώ σε ένα ξενοδοχείο και όταν έφυγα από εκεί έψαξα να βρω αλκοόλ ήπια, και άρχισα να περιπλανιέμαι μέσα στους δρόμους».

«Παγωμένοι» οι αστυνομικοί τον άκουσαν μάλιστα λίγο αργότερα να περιγράφει πως θα μπορούσε να κινδυνέψει από κάποιο αυτοκίνητο την ώρα που κυκλοφορούσε υπό την επήρεια του αλκοόλ και όλα αυτά ενώ είχε κατασφάξει λίγες ώρες νωρίτερα την γυναίκα.

Αμέσως μετά αρχισε να περιγράφει στους αστυνομικούς τις εμμονές του με την πρώην συζυγό του ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στα δυό του παιδιά που είναι στην εφηβεία και σήμερα βίωσαν τη δολοφονία της μητέρας τους από τον ίδιο τους τον πατέρα.