Εμπρησμός εργοστασίου στη Λαμία: Βίντεο με τα αυτοκίνητα των δραστών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
Η φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο στη Λαμία
INTIME NEWS / Lamiareport / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣτο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται βίντεο στο οποίο φαίνονται τα αυτοκίνητα των δραστών για τον εμπρησμό στο εργοστάσιο της Λαμίας, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, που οδήγησαν παιδιά στο νοσοκομείο.
Το νέο αυτό ντοκουμέντο οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου αναφορικά με τους δράστες του εμπρησμού.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε διάφορα κινητά τηλέφωνα, μεταξύ των οποίων και σε εκείνα των ιδιοκτητών που βρέθηκαν στο έξω από το εργοστάσιο τη στιγμή που προκλήθηκε η πυρκαγιά, σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου.
Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως πριν από την φωτιά φέρεται να υπήρχε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς ασφαλιστική εταιρεία με το αίτημα της αύξησης ασφαλίστρων για μεγαλύτερη αποζημίωση σε περίπτωση φωτιάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λαμία: Το εργοστάσιο είχε ζητήσει αύξηση αποζημίωσης από την ασφαλιστική πριν καεί ολοσχερώς
Λαμία: Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων
Πώς θα κάνετε την αίτηση για το Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ
00:30
Τσιάρας: Θετική η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό μηχανισμό αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές
23:59
Η Καμίλα συνάντησε την Ζιζέλ Πελικό - «Δεν μπορούσα να αφήσω κάτω το βιβλίο σου»
23:48
ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στην δημοσιοποίηση της έκθεσης για τα έγγραφα που παρακράτησε ο Τραμπ το 2021
23:37