Έκρηξη - μυστήριο στο Παγκράτι
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME (φωτο αρχείου)Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, έναν εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από έναν κυλινδρικό μεταλλικό φορέα στον οποίο οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει την εκρηκτική ύλη ενώ πάνω στο σωλήνα είχαν βάλει και μια κροτίδα .
Ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε μόλις ανάψαν την κροτίδα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και στο σημείο έφθαναν πυροτεχνουργοί από το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.
Αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος για να διαπιστώσουν ποιος μένει στην πολυκατοικία ο οποίος ενδεχομένας να αποτελεί στόχο αν και μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα αυτό είναι αρνητικό.
Με την υπόθεση ασχολείται η ασφάλεια Αττικής, χωρίς όμως ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν θα ασχοληθεί η κρατική ασφάλεια ή η αθλητική βία.
Μάνος Χατζημαλωνάς: Ο Έλληνας χρειάζεται τον ψυχολόγο του - Είμαστε όλοι φερέφωνα, καθοδηγούμενοι
13:03
Έρευνα αποκαλύπτει: Οι κάτοικοι της Μέσα Μάνης αποτελούν μια μοναδική γενετική «νησίδα»
12:58
Θεσσαλονίκη: Ένοχη 57χρονη - Δάγκωσε το αυτί του συντρόφου της και του έκοψε κομμάτι
12:47
Χατζηδάκης: «Εγγύηση για τις επόμενες γενιές η συνταγματική ρήτρα δημοσιονομικής σταθερότητας»
12:45