Άνδρας 51 ετών επιτέθηκε και τραυμάτισε 63χρονη στα Πατήσια
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ/ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 17/06 στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων, όταν ένας άνδρας 51 ετών άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκίνητου και τραυμάτισε με μαχαίρι την 63χρονη οδηγό του οχήματος.
Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Απόστολος Λύτρας για την κακοποίηση της συζύγου του: Ζητώ συγγνώμη, θα ζητήσω βοήθεια
ΕΛΛΑΔΑ
Ενδοοικογενειακή βία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «τούμπαρε» στο κέντρο της πόλης - Στο νοσοκομείο με τραύματα ο οδηγός (pics&vid)
10:32
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Infographic: Ο «χάρτης» των αφαλατώσεων που θα δώσουν νερό στα νησιά της χώρας
10:20
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ POLITICO : Οι χώρες τις Δύσης φοβούνται ότι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει
10:15
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Τέιλορ Σουίφτ ζητά από τις αμερικανικές αρχές να μπλοκάρουν το εμπορικό σήμα «Swift Home»
10:14
ΕΛΛΑΔΑ