Ελληνικός Λόχος Ελιγμού αναπτύχθηκε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, ο Ελληνικός Λόχος Ελιγμού αναχώρησε ακτοπλοϊκώς με το αρματαγωγό «ΣΑΜΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού από την Ελλάδα (Λιμένα Θεσσαλονίκης) με προορισμό τον λιμένα PLOCE της Κροατίας και στη συνέχεια οδικώς αφίχθη στο Στρατόπεδο BUTMIR της Δύναμης «EUFOR ALTHEA» στο Σεράγεβο της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.
Ο Λόχος θα αναπτυχθεί για ένα έτος στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής EUFOR ALTHEA, προκειμένου να διατηρήσει ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή με τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ασκήσεις με τις Ένοπλες Δυνάμεις της φιλοξενούσας χώρας.
Στο ανωτέρω πλαίσιο, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε τελετή αναχώρησης στο Στρατόπεδο «ΕΠΙΛΑΡΧΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ» στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, στην οποία παραβρέθηκε ο Διοικητής του Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης.

ΓΕΑ

ΓΕΑ

ΓΕΑ

ΓΕΑ
SPONSORED
Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη Γραμμή 2 από την Κυριακή
10:09
Αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα για νέο κόμμα: «Τον Μάρτη ήταν νωρίς»
09:59
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λόγω έργων σε Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη και Κηφισό
09:50
Πειραιάς: Αυτοκτονία η βουτιά θανάτου της 24χρονης από μπαλκόνι 7ου ορόφου
09:44