Βροχή από μολότοφ και χθες βράδυ στην Πατησίων
Μια ομάδα νεαρών πέταξε πάνω από 30 βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.
Οι νεαροί όπως κάθε φορά, χρησιμοποίησαν για ορμητήριο το Πολυτεχνείο και από το πανεπιστημιακό ίδρυμα πετούσαν τους εμπρηστικούς μηχανισμούς.
Αμέσως μετά επέστρεφαν στην "ασφάλεια" του Πολυτεχνείου και οι αστυνομικοί σταματούσαν την καταδίωξη στην πόρτα.
Ο "κλεφτοπόλεμος" κράτησε για περίπου μια ώρα με τους κουκουλοφόρους να βάζουν φωτιά και σε κάδο απορριμμάτων. Η οδός Πατησίων έκλεισε μέχρι τις δυο τα ξημερώματα, από την λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι την Αιόλου, καθώς οι αρχές είχαν υποψίες ότι τα νεαρά άτομα θα έστηναν σκηνικό γενικευμένων επεισοδίων στην περιοχή.
Δεν υπήρξε τραυματισμός από τις μολοτοφ ενώ η ένταση που έστησαν οι αντιεξουσιαστές έλαβε τέλος δυο ώρες αργότερα με τους νεαρούς να εξαφανίζονται στα στενά των Εξαρχείων, όπως κάθε φορά.
«Μου φώναζαν πήδα» περιγράφει η 75χρονη που έπεσε από μπαλκόνι φλεγόμενου σπιτιού στην Καλλιθέα
16:50
Προειδοποίηση Ολλανδίας: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ μετά την Ουκρανία
16:48
«Η στάση της Μόσχας ως προς μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία δεν έχει αλλάξει από το 2024»
16:42
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η ηθοποιός του «Good Life», Ντέιμ Πενέλοπε Κιθ
16:40