Στην εντατική 48χρονος που τον τσίμπησε αράχνη στην Ηλεία
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 48χρονος που βρισκόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ηλεία, μετά από τσίμπημα αράχνης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/8) όταν ο 48χρονος άρχισε να πονάει στο πόδι του, χωρίς να έχει διαπιστώσει ότι τον έχει τσιμπήσει κάτι.
Το ιατρικό προσωπικό έκρινε απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με το patrisnews το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8), η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα.
Ο 48χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Ο «Ηρακλής» είναι η μεγαλύτερη και πιο δηλητηριώδης αράχνη στον κόσμο
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ