Π. Παυλόπουλο & Α. Τσίπρα συναντά ο Υπ. Αρμοστής ΟΗΕ για πρόσφυγες
Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από αύριο έως και τις 25 Αυγούστου ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι, για να εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες προσφύγων και μεταναστών, καθώς και τον τρόπο που η Ύπατη Αρμοστεία θα συνεισφέρει περαιτέρω στην ανθρωπιστική ανταπόκριση.
Ο Ύπατος Αρμοστής θα έχει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Επίσης, όπως γράφει το ΑΠΕ, θα συναντήσει πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και της κοινωνίας των πολιτών.
ΕΛΛΑΔΑ
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής στη Θεσσαλονίκη - Έχασε τον έλεγχο
14:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Η ΝΔ μόνη αξιόπιστη δύναμη - Είμαστε έμπειροι μαραθωνοδρόμοι, κάποιοι έχουν λαχανιάσει
14:06
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στη Λιθουανία από... μπαλόνι καιρού - Απογειώθηκαν μαχητικά του ΝΑΤΟ
14:03
CULTURE
Bookreads: Οι μικρές ιστορίες της μνήμης στο «Ο Χ. είπε» του Κώστα Μαυρουδή
13:53
ΕΛΛΑΔΑ