«Έχει ροπή προς την κομμωτική»: Τι λέει ο δικηγόρος του 17χρονου που ξύρισε 12χρονο με φαλτσέτα
Ανανεώθηκε:
Οι συλληφθέντες για το μπούλινγκ σε 12χρονο σε σχολείο στην Ερμιόνη
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΗ «ροπή του προς την κομμωτική» ήταν ο λόγος που ξύρισε το μουστάκι 12χρονου με φαλτσέτα ο 17χρονος που συνελήφθη στην Ερμιόνη, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του ανηλίκου.
«Επειδή ο εντολέας μου κατά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες έχει μια ροπή στην κομμωτική και επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει κάποιο κούρεμα, είχε μείνει στην τσάντα του» δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του συλληφθέντος, Βασίλης Δελής.
«Ο πελάτης μου επεσήμανε ότι όλα συνέβησαν στο πλαίσιο ενός αστεϊσμού, ο οποίος ενδεχομένως ξέφυγε των προβλεπόμενων ορίων, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν σε τέτοιου είδους ηλικίες λόγω ανωριμότητας» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA.
«Δεν επιθυμούσε να τρομάξει κανέναν και η φαλτσέτα, τη μέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, ευρέθη συμπωματικά στα πράγματά του και από παραίνεση άλλου συμμαθητή, έπαιξαν το "παιχνίδι του κουρείου"».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απείλησαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο στην Ερμιόνη - Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι
Επίθεση με φαλτσέτα στην Ερμιόνη: Θύμα και δράστες γνωρίζονταν από το σχολείο
«Αιώνιο Σκότος»: Η αιματηρή επίθεση και το «carpet bombing» του Ισραήλ στον Λίβανο
20:35
Μητσοτάκης στο CNNi: Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ανησυχία για αυτό που συμβαίνει στον Λίβανο
20:24
Ξεπερνούν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο
20:10
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00