Πλήρως προσβάσιμος από αύριο ο Εθνικός Δρυμός της Σαμαριάς
Το φαράγγι της Σαμαριάς
INTIME NEWSΟ Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) ανακοίνωσε πως από αύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς θα είναι προσβάσιμος.
Ενημερώνει επίσης ότι ισχύει το μέτρο του μέγιστου αριθμού επισκεπτών εντός του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, όπως έχει ανακοινωθεί, στα 1.200 άτομα/ημέρα. Για την αποφυγή καθυστερήσεων ή και ακυρώσεων, οι επισκέπτες οργανωμένων groups θα εισέρχονται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού, η κίνηση των επισκεπτών στο φαράγγι της Σαμαριάς μπορεί να ρυθμιστεί (απαγορευθεί ή περιοριστεί) εκτάκτως, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατόπιν λήψης σχετικών ενημερώσεων.
Τυχόν έκτακτες ρυθμίσεις θα ανακοινώνονται μέσω δελτίων τύπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λέκκας στο CNN Greece: «Γέννημα» φυσικών διεργασιών το Φαράγγι της Σαμαριάς
Κλειστό την Κυριακή (20/10) το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω πιθανότητας βροχής
IDF: Νεκρός διοικητής Φρουρών της Επανάστασης - Αποτελούσε σύνδεσμο Ιράν και Χεζμπολάχ
13:25
Τι απαντά η Αθήνα στην αποστολή τουρκικών F-16 στα Κατεχόμενα
13:24
Ο Τζακ Όσμπορν έδωσε το όνομα του πατέρα του στη νεογέννητη κόρη του (vid)
13:17
Το Ισραήλ χτύπησε «πυρηνική εγκατάσταση» του Ιράν - Απειλεί το Λίβανο με «κατάληψη εδάφους», αν δεν σταματήσει τη Χεζμπολάχ
13:12