Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας μετά απο τροχαίο στον ΒΟΑΚ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΑΠΕ-ΜΠΕΣε θανατηφόρο με δύο νεκρούς εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης (7/11) στον ΒΟΑΚ και πιο συγκεκριμένα στο Σφακάκι Ρεθύμνου, κοντά στον Αδελιανό Κάμπο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, εκτός από τον θάνατο του 66χρονου που είχε τραυματιστεί βαρύτατα, κατέληξε στο νοσοκομείο και ο 41χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.
Ο τρίτος τραυματίας εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.
H σύγκρουση του ΙΧ με το αγροτικό φορτηγό ήταν σφοδρότατη και τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση 8 ανδρών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.
Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών οι δύο δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από το τμήμα Τμήμα ΒΟΑΚ της Τροχαίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τριών ατόμων
SPONSORED
FT: Ο Αμπράμοβιτς είναι ο επιχειρηματίας μέσω του οποίου έστειλε μήνυμα στον Πούτιν ο Ζελένσκι
18:44
Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Φθιώτιδα και Φάρσαλα - Έγκαιρη η επέμβαση της Πυροσβεστικής
18:33
Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες για 110 κιλά κάνναβης σε 43χρονο Τούρκο
18:22
Αίσιο τέλος για 29χρονη που τραυματίστηκε σε πεζοπορία στη Φωκίδα
18:12