Φωτιά σε σπίτι στη Μαγνησία - Σώθηκαν τρία άτομα
Από πρόβλημα στην καμινάδα φαίνεται ότι προκλήθηκε, την Τετάρτη (18/12), φωτιά σε κατοικία στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, στην οποία βρίσκονταν τρία άτομα που ευτυχώς σώθηκαν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιστότοπο thenewspaper.gr, δύο γυναίκες που έτυχε να περπατούν σε κοντινό σημείο, αντιλήφθηκαν πως στο σπίτι είχε εκδηλωθεί φωτιά, καθώς είδαν καπνούς. Άρχισαν να φωνάζουν στους ενοίκους – δύο γυναίκες και ένας άνδρας, πιθανότατα όλοι αλλοδαποί, εκείνοι ωστόσοέδειχναν να μην αντιλαμβάνονται τι συνέβαινε.
Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα και, ενώ άμεσα κατέφθασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, τα τρία άτομα που βρίσκονταν εντός του σπιτιού, βγήκαν έξω. Η φωτιά πήρε διαστάσεις, καταστρέφοντας ολοσχερώς τη στέγη και σε μεγάλο βαθμό το εσωτερικό της οικίας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ανταποκρίθηκε άμεσα, αποστέλλοντας 15 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα στο σημείο. Οι πυροσβέστες κατέβαλαν συντονισμένες προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εμποδίζοντας την περαιτέρω εξάπλωσή της και προστατεύοντας παρακείμενες κατοικίες.
Οι Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς, με τις πρώτες ενδείξεις να υποδεικνύουν ότι ξεκίνησε από την καμινάδα του τζακιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα παιχνιδιών στον Πειραιά
Βελτιωμένη εικόνα από τη φωτιά σε κατάστημα παιχνιδιών στον Πειραιά - Παραμένει η Πυροσβεστική
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Μαρτίου
23:31
Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει για να «διευκολύνει τον διάλογο» μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν
23:20
ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025 και υποβολής φωτογραφιών για ΕΑΕ 2025
23:11
ΟΙ ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι επτά φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε τη στρατιωτική επιθετικότητα στη δεύτερη θητεία του
23:00