251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας: Προσλήψεις επικουρικού ιατρικού προσωπικού
Με απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη, εγκρίθηκε η πρόσληψη εννέα επικουρικών ιατρών στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ). Όπως ανακοινώθηκε, η σύμβαση θα έχει χρονική διάρκεια ενός έτους.
«Η ενίσχυση των υγειονομικών δομών του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα. Προχωρούμε σε παρεμβάσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή στελέχωση των στρατιωτικών νοσοκομείων» ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας.
«Το Σχέδιο Νόμου που παρουσιάσαμε στο Υπουργικό Συμβούλιο τον Οκτώβριο, μεταξύ άλλων, περιέχει ένα συνεκτικό πλέγμα μεταρρυθμίσεων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης των δικαιούχων και τη βελτίωση της σταδιοδρομικής εξέλιξης των στελεχών του Υγειονομικού Σώματος» υπογράμμισε ο κ. Κεφαλογιάννης.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 114 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο
15:29
Τέσσερις συλλήψεις στην Κατερίνη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων
15:27
Η Ενδοσκοπική Διαρρινική Χειρουργική στους Όγκους Υπόφυσης & Βάσης Κρανίου
15:19
Σκληρή γλώσσα από Πεζεσκιάν και Γκαλιμπάφ: «Καμία εκεχειρία χωρίς το Λίβανο»
15:15