ΔΕΘ 2016: Πολάκης εναντίον ΠΟΣΠΕΡΤ
H συμμετοχή των τεχνικών της ΠΟΣΠΕΡΤ στην σημερινή 24ωρη απεργία των τεχνικών και δημοσιογράφων στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια (από τις 06:00 του Σαββάτου έως τις 06:00 της Κυριακής) μπήκε στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού υγείας. Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τους χαρακτηρίζει αχάριστους.
Συγκεκριμένα γράφει:
«Η σημερινή μέρα αποδεικνύει ότι όλες οι παροιμίες και τα γνωμικά, έχοντας το καταστάλαγμα μακραίωνης λαϊκής Σοφιας, έχουν πάντα δικηο: ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ .....(ΠΟΣΠΕΡΤ)
Δεν πειράζει "όλοι σας και μόνοι μας, πάλι θα νικήσουμε " (Αλεξης Τσιπρας 15/9/15)»
Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωση προς τα μέλη της μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αποφάσισε να συμπορευτεί με τα άλλα σωματεία διότι:
«1.800 συνάδελφοι από τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν, κινδυνεύουν άμεσα να βγουν σε ανεργία, την ώρα που τα μνημόνια και οι μνημονιακές πολιτικές έχουν γίνει λαιμητόμος για την κοινωνία, η ανεργία είναι σε δυσθεώρητα ύψη, η ύφεση είναι πρωτοφανής και συναντάται σε περιόδους μεγάλων καταστροφών ή πολέμων. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν πάρει αλληλεγγύη από εργαζόμενους και κοινωνία και γνωρίζουν καλά το τι θα πει ανεργία, αδικία, ανέχεια, σκοτεινό και μαύρο μέλλον.»
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Δεκεμβρίου)
06:30
Τέλη κυκλοφορίας: Τι πρέπει να γνωρίζετε - Αναλυτικός οδηγός
06:00
ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων
05:00
«Έρχονται» τα πορτοκαλί τιμολόγια - Πώς θα κυμανθεί η κιλοβατώρα
04:00