ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2016: Πολάκης εναντίον ΠΟΣΠΕΡΤ

ΔΕΘ 2016: Πολάκης εναντίον ΠΟΣΠΕΡΤ
EUROKINISSI

H συμμετοχή των τεχνικών της ΠΟΣΠΕΡΤ στην σημερινή 24ωρη απεργία των τεχνικών και δημοσιογράφων στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια (από τις 06:00 του Σαββάτου έως τις 06:00 της Κυριακής) μπήκε στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού υγείας. Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τους χαρακτηρίζει αχάριστους.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Η σημερινή μέρα αποδεικνύει ότι όλες οι παροιμίες και τα γνωμικά, έχοντας το καταστάλαγμα μακραίωνης λαϊκής Σοφιας, έχουν πάντα δικηο: ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ .....(ΠΟΣΠΕΡΤ)
Δεν πειράζει "όλοι σας και μόνοι μας, πάλι θα νικήσουμε " (Αλεξης Τσιπρας 15/9/15)»

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωση προς τα μέλη της μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αποφάσισε να συμπορευτεί με τα άλλα σωματεία διότι:

«1.800 συνάδελφοι από τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν, κινδυνεύουν άμεσα να βγουν σε ανεργία, την ώρα που τα μνημόνια και οι μνημονιακές πολιτικές έχουν γίνει λαιμητόμος για την κοινωνία, η ανεργία είναι σε δυσθεώρητα ύψη, η ύφεση είναι πρωτοφανής και συναντάται σε περιόδους μεγάλων καταστροφών ή πολέμων. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν πάρει αλληλεγγύη από εργαζόμενους και κοινωνία και γνωρίζουν καλά το τι θα πει ανεργία, αδικία, ανέχεια, σκοτεινό και μαύρο μέλλον.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ