Ηράκλειο: Τρίχρονο αγόρι δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΓΗ - Συνελήφθησαν οι γονείς του
Το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου
ΑΠΕ - ΜΠΕΜάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένα τρίχρονο αγοράκι δίνουν οι γιατροί στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο ΠΑΓΝΗ την Κυριακή με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.
Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο μικρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου μετά από επέμβαση στο κεφάλι και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται βαριά.
Της υπόθεσης έχει επιληφθεί η Ασφάλεια Ηρακλείου καθώς όλα δείχνουν άγρια κακοποίηση με αποτέλεσμα να συλληφθεί η μητέρα αλλά και ο πατριός του παιδιού, ενώ σχηματίζεται και δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Την αστυνομία αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ειδοποίησαν γείτονες που άκουσαν τις φωνές ενώ ταυτόχρονα έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο τρίχρονο.
SPONSORED
Πάτρα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 13χρονη από συμμαθήτριες της - Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους
11:02
Πανελλήνιες 2026: Τι χρειάζονται τα παιδιά για να διαχειριστούν το άγχος
10:50
LIVE η δεύτερη ημέρα του 16ου Συνεδρίου της ΝΔ - Ποιοι θα μιλήσουν
10:41
Ισχυρό μήνυμα της Ελλάδας σε αγορές και οίκους αξιολόγησης, η πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ.
10:32