Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 58χρονος - Χτύπησε με όχημα τροχονόμο επειδή του έκοψε κλήση
Εκτός εαυτού φαίνεται ότι βγήκε ένας 58χρονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν διαπίστωσε ότι αστυνομικός της Τροχαίας τού είχε κόψει κλήση για παράνομη στάθμευση.
Εν μέσω ύβρεων και απειλών, ανέβηκε στο φορτηγό του χτυπώντας στο πόδι τον αστυνομικό, ενώ πραγματοποιώντας αντικανονικούς ελιγμούς αποπειράθηκε άλλες δύο φορές να τον τραυματίσει κι ανέτρεψε την υπηρεσιακή του μηχανή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε προληπτικά στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα, καθώς εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη, επικίνδυνη οδήγηση εξύβριση και απειλή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαία Αττικής: Εντόπισε 792 οδηγούς υπό την επίδραση αλκοόλ μέσα σε 15 ημέρες
ΕΛΛΑΔΑ
Έλεγχοι της Τροχαίας Αττικής σε σχολικά λεωφορεία - Βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
ΚΟΣΜΟΣ