Πλακιάς για Τέμπη: «Ανοίγει ένας νέος κύκλος» - Το μήνυμα σε Αρχηγούς Πυροσβεστικής και ΕΛΑΣ
Ανανεώθηκε:
Ο Νίκος Πλακιάς
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI«Ραγδαίες εξελίξεις» προβλέπει σε νέα ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, συγγενής τριών εκ των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, προαναγγέλλοντας ότι «από αύριο ανοίγει ένας κύκλος καινούργιος στο δικαστικό κομμάτι».
«Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς. Είμαι σίγουρος πλέον μετά την πίεση που ασκήσατε εσείς μαζί με εμάς ότι θα δούμε αποτελέσματα» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιάς και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.
Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά
«Από αύριο ανοίγει ένας κύκλος καινούργιος στο δικαστικό κομμάτι. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς. Είμαι σίγουρος πλέον μετά την πίεση που ασκήσατε εσείς μαζί με εμάς ότι θα δούμε αποτελέσματα. Αν όχι!!! Πάλι στους δρόμους.
Θα ήθελα εδώ!!! Και ενόψει κρίσιμων ανακρίσεων στο δικαστικό Λάρισας. Να ζητήσω από τους Αρχηγούς Πυροσβεστικής τον Κύριο Φαλαρα και αστυνομίας τον Κύριο Χαρακοπουλο να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά ανοικτά.
Θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα σε εσάς. Είναι κρίμα πέρα από τις ευθύνες που σας αναλογούν να σας φορτώσουν και με τις δικές τους. Ανοίξτε τα στόματα σας και τιμήστε τις στολές σας.
Και αν σας υποσχέθηκαν ότι δεν θα σας αγγίξουμε και θα σας προστατέψουν σας λένε ψέματα. Μετά τις 28 καταλαβαίνετε πλέον ότι αυτό είναι αδύνατο. Θα είμαι εκεί θα παρακολουθώ και θα δω τις κινήσεις όλων. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε», ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καρυστιανού: Το ευχαριστώ στον κόσμο για τα συλλαλητήρια - «Θέλουμε αλήθεια, φως και ηθική»
Τέμπη: Nέα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα την Τετάρτη 5 Μαρτίου
Τέμπη: Τα «στοιχήματα» των κομμάτων και η «κοινωνική αντιπολίτευση»
Έξι νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ - Στόχος οι 72.800 ελέγχοι
08:50
Τα μηνύματα των αγροτών πριν τον διάλογο με Μητσοτάκη: Στο Μαξίμου θα διεκδικήσουμε την επιβίωσή μας
08:46
Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού το Ισραήλ για ενδεχόμενη αμερικανική παρέμβαση στο Ιράν
08:36
Το «κόλπο» για να μπορέσουμε να τηρήσουμε τις πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις, σύμφωνα με τους ψυχολόγους
08:30