Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν οι δρόμοι στα Χανιά - Απεγκλωβισμοί οδηγών από τα οχήματά τους
Προβλήματα έχει προκαλέσει στα Χανιά η καταρρακτώδης βροχόπτωση. Σε περιοχές όπως τα Τσικαλαριά, τη Σούδα, το Βαμβακόπουλο και μεταξύ άλλων στην Ξυλοκαμάρα και τη Λεωφόρο Μουρνιών υπήρξαν πλημμυρικα φαινόμενα, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργο Τσαπάκο, τα φαινόμενα ήταν έντονα στο κέντρο των Χανίων και σε περιαστικές περιοχές.
«Ήδη έχουν γίνει τρεις απεγκλωβισμοί οδηγών, ενώ από την πυροσβεστική έχουν προχωρήσει σε άντληση υδάτων από υπόγεια», ανέφερε ο κ. Τσαπάκος, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις τους, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, είναι σε επιφυλακή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο το πρωί(Τετάρτη 2-4-2025).
Άλλωστε λίγο μετά τις εννέα το πρωί, στους κατοίκους της Κρήτης, έφτασε επείγουσα ειδοποίηση μέσω 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλάδες: Πρωτοφανείς καταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία – Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα
Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 για έντονα φαινόμενα στην Κρήτη
Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ ζητά ο Γκαλιμπάφ - Πυρετώδεις προετοιμασίες για την κηδεία του
13:06
Με 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα συνελήφθη 40χρονος στο Ελευθέριος Βενιζέλος
13:00
Βολές Σαμαρά κατά Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά: Βάζει πλάτη για τις «Πρέσπες του Αιγαίου»
12:52
Πυρά Μαρινάκη κατά της αντιπολίτευσης: Κάποιοι προσέφεραν πολιτική κάλυψη σε δολοφονικές επιθέσεις
12:40