Θεσσαλονίκη: Εκδίδεται 49χρονος Ρώσος για απιστία 50 εκατ. ρουβλίων
Συλληφθέντας με χειροπέδες
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Εκδίδεται στη χώρα του με γνωμοδότηση των δικαστών του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης,ένας 49χρονος Ρώσος που κατηγορείται ότι τέλεσε απιστία ύψους 50 εκατ. ρουβλίων σε βάρος επιχείρησης για την οποία εργαζόταν κατέχοντας τη θέση του διευθυντή.
Ο εκζητούμενος, Ρώσος υπήκοος, είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο όταν στην προσπάθειά του να εισέλθει στο 'Αγιον Όρος διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου αρνήθηκε την κατηγορία, τονίζοντας ότι ο ίδιος ήταν αυτός που αποκάλυψε υπεξαίρεση μεγάλης κλίμακας την οποία διέπραξε η προηγούμενη διοίκηση της εταιρείας.
Τόνισε δε, ότι δεν επιθυμεί την εκδοσή του στη Ρωσία και εξέφρασε ανησυχίες ότι στην πατρίδα του δεν θα τύχει δίκαιης δίκης. «Δούλευα σκληρά και με τον νόμο στη Ρωσία. Μετέφερα τα χρήματά μου στην Ελλάδα έως το 2022. Ήρθα γιατί είχα βίζα, κι αγόρασα ένα ακίνητο στην Κέρκυρα. Έχω άδεια παραμονής και ζω μόνιμα στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη γαμπρού και πεθερού για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που λήστευαν σπίτια ηλικιωμένων στον Ωρωπό - Αναζητείται ένα ακόμη άτομο
SPONSORED
Χριστοδουλίδης στο συνέδριο ΝΔ: «Τα μεγάλα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για πειραματισμούς»
13:09
Πάτρα: Έκτος θάνατος κρατουμένου σε ενάμισι μήνα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Νεκρός 53χρονος
13:03
Europol: Εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα που πουλούσε πλαστά φάρμακα ως γνήσια για σοβαρές ασθένειες
12:47
Κλείνουν οι σήραγγες των Τεμπών λόγω έργων - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ
12:43