Ηράκλειο: Εργαζόμενος σε φούρνο κινδυνεύει με ακρωτηριασμό - Εγκλωβίστηκε το χέρι του σε ζυμωτήριο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Μάχη για να σώσουν το χέρι ενός 50χρονου άνδρα του οποίου τα δύο δάκτυλα εγκλωβίστηκαν σε ζυμωτήριο φούρνου δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 σήμερα το πρωί της Πέμπτης (24/04) όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το ένα χέρι του εργαζόμενου, εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα ζυμωτήριο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να σπεύδουν στον φούρνο στην περιοχή των Πατελών επιχειρώντας να σταματήσουν την αιμορραγία του άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών.
Εσπευσμένα μετέφεραν τον 50χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς να τον μεταφέρουν στο χειρουργείο, προκειμένου να σωθούν τα δύο δάκτυλα του ανθρώπου και να αποφευχθεί ο ακρωτηριασμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι γιατροί δίνουν μάχη στο νοσοκομείο προκειμένου να σώσουν τα δάχτυλα του άτυχου 50χρονου.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: Ο μοναδικός όρος της Μέριλ Στριπ για να επιστρέψει
09:52
Στον ανακριτή ο 50χρονος οδηγός φορτηγού για τον μισό τόνο skunk στην Ηγουμενίτσα
09:48
Το Κρεμλίνο αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας του Πούτιν - Φόβοι για πραξικόπημα και απόπειρες δολοφονίας
09:45
Met Gala 2026: Πώς να το δείτε και γιατί το εισιτήριο κοστίζει έως και 75.000 δολάρια
09:41