Επίθεση κουκουλοφόρων σε καθηγητές και φοιτητές σε εκδήλωση στη Νομική
Τοκτήριο της Νομικής Σχολής Αθηνών
EurokinissiΕπίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκαν καθηγητές και φοιτητές στη Νομική κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
Την ώρα της επίθεσης, έξω από την αίθουσα βρίσκονταν οι καθηγητές Κώστας Γρίβας, Ιωάννης Μάζης, Γιώργος Φίλης, ο πρέσβης Θοδώρης Θεοδώρου και ο κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών Ναπολέων Μαραβέγιας.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συζήτηση της εκδήλωσης «ημέρες Καριέρας», όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα – με κουκούλες και κράνη – εισέβαλε βίαια στον χώρο και επιτέθηκε απρόκλητα στους παρευρισκόμενους.
«Νομική, πριν από λίγο. Επίθεση φασιστοειδών "αντίφα". Ήμουν με Γιάννη Μάζη, Γιώργο Φίλη και άλλους. Χτύπησαν άσχημα μεταπτυχιακό φοιτητή μας», έγραψε στο Facebook ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φθιώτιδα: Κουκουλοφόροι ανατίναξαν ΑΤΜ - Σχεδόν 90.000 ευρώ η λεία των τριών δραστών
Εισβολή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση της ΔΑΠ στο ΠΑΜΑΚ: Φώναξαν συνθήματα, πέταξαν τρικάκια
Συναγερμός στο ΑΠΘ: Φοιτητής διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα - Ιχνηλατούνται οι επαφές του
18:30
Εκτός συμφωνίας ο Λίβανος δηλώνει ο Τραμπ - Σταματά η διέλευση τάνκερ απο τα Στενά του Ορμούζ λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών
18:26
Τραμπ: Ο Λίβανος δεν συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία για εκεχειρία με το Ιράν
18:20
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 59χρονη που έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας
18:16