Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Δεν τον χτύπησα λέει ο πατέρας - Τι είπε ο αδελφός
Το σημείο του εγκλήματος
Νίκος Ραζής/CNN Greece«Δεν τον χτύπησα», υποστηρίζει ο πατέρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο γιο του μέσα σε σπίτι, επί της οδού Αδάνων, στη Νέα Σμύρνη.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πιθανόν να τραυματίστηκε πάνω στην πάλη.
Από την πλευρά του ο αδελφός του θύματος που ήταν μπροστά στο επεισόδιο και ειδοποίησε την Αστυνομία, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του ήταν πολύ προβληματικός και δημιουργούσε συνέχεια θέματα στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας το μαχαίρι φωνάζοντας ότι τον μαχαίρωσε ο πατέρας του και στη συνέχεια έπεσε κάτω.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες προσήγαγαν ως ύποπτο της δολοφονίας τον 71χρονο πατέρα του θύματος, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο.
Τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας δολοφόνησε τον 45χρονο γιο του με μαχαίρι
Μπαράζ επιθέσεων από Ιράν σε διυλιστήρια: Χτύπησε τρία σε Κουβέιτ και Σαουδική Αραβία μέσα σε μία ημέρα
12:28
Δύο ιρανικούς πυραύλους που στόχευαν διυλιστήρια στη Σαουδική Αραβία κατέρριψαν οι ελληνικοί Patriot - «Η συστοιχία μας αποδεικνύει πόσο αξιόμαχη είναι»
12:28
Σχέδια για την είσπραξη τελών διέλευσης στα Στενά του Ορμούζ εξετάζει το Ιράν
12:23
Τέμπη: Νέα διακοπή στη δίκη για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω κωλύματος της προέδρου
12:22