Ζάκυνθος: Στον ανακριτή σήμερα οι τρεις εμπλεκόμενοι στην δολοφονία της συμβολαιογράφου
Δικαστική αίθουσα
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΕνώπιον του ανακριτή Ζακύνθου προκειμένου να απολογηθούν βρίσκονται το πρωί της Παρασκευής (30/05) οι τρεις εμπλεκόμενοι στην δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου,
Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Ζακύνθου και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 46χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής υπηκοότητας που φέρεται να είναι το άτομο που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την συμβολαιογράφο.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου θα οδηγηθούν στη συνέχεια, προκειμένου να απολογηθούν σταδιακά, ο 21 ετών γιος του 46χρονου καθώς και ένας 50χρονος φίλος του.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εμπλεκόμενοι την περασμένη Τρίτη είχαν ζητήσει και πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.
Πώς έγινε η δολοφονία
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δύο εκ των δραστών έχουν επιβεβαιώσει πως ο δολοφόνος της 69χρονης γυναίκας είναι ο 46χρονος.
Στο σημείο τους πήγε ο 21 ετών γιος του με αυτοκίνητο και οι δύο μεγαλύτεροι – πατέρας και φίλος- ήταν εκείνοι που μπήκαν στο σπίτι με σκοπό να κάνουν τη ληστεία.
Προσπάθησαν να σπρώξουν την γυναίκα για να μπουν μαζί στο σπίτι της. Αυτή φαίνεται ότι αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τη μαχαιρώσει στον μηρό και να πεθάνει, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53
Η SpaceX αντιδρά στην «αυθαίρετη» χρήση του Starlink από τη Ρωσία για την πλοήγηση των drones της
23:46
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο λαός αξίζει καλύτερα και θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
23:37