Πάτρα: Κομμάτια από σοβάδες έπεσαν σε πεζόδρομο - Λίγες μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό πολίτη
Δεν έχουν περάσει λίγες ημέρες από τότε που η Πάτρα θρήνησε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος σκοτώθηκε από μάρμαρα που αποκολλήθηκαν από πολυκατοικία στην οδό Γούναρη και το πρωί της Κυριακής (1/6) το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και μάλιστα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ευτυχώς όμως αυτή τη φορά δεν περνούσε κάποιος περιστατικός.
Να σημειώσουμε ότι ο πεζόδρομος στη Ρήγα Φεραίου, είναι κεντρικός και ο πιο πολυσύχναστος της Πάτρας.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι διέρχονται καθημερινά από το σημείο για ψώνια και βόλτες. Ευτυχώς σήμερα που ήταν Κυριακή και τα μαγαζιά ήταν κλειστά ενδεχομένως και αυτό να έπαιξε ρόλο.

Μέχρι σήμερα δεν είχε σημειωθεί άλλο παρόμοιο περιστατικό, όμως, πλέον ο τρόμος επέστρεψε φέρνοντας στις μνήμες την απώλεια του άτυχου πολίτη.

Το σημείο όπως ήταν φυσικό αποκλείστηκε από τις Αρχές.



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Τρένο πέρασε τη διάβαση ενώ οι μπάρες ασφαλείας ήταν ανοιχτές - Ευτυχώς σταμάτησαν οι οδηγοί
Παρά την αναστολή εκκένωσης στον Περσικό Κόλπο, 115 πλοία πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ
22:17
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Neuville με Hyundai i20 N Rally1 στην κορυφή
22:08
Νετανιάχου για συμφωνία με το Λίβανο: Το Ισραήλ παραμένει στην ουδέτερη ζώνη στο νότο
21:59
Οπαδικά τα κίνητρα της δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
21:50