Θεσσαλονίκη: Αφέθηκε ελεύθερη η διευθύντρια λυκείου η οποία συνελήφθη το πρωί
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Ελεύθερη αφέθηκε με εντολή εισαγγελέα η διευθύντρια λυκείου η οποία συνελήφθη το πρωί μετά από μήνυση γονέα εναντίον της για εξύβριση και παράνομη βία.
Το περιστατικό συνέβη σε εξεταστικό κέντρο πανελλαδικών εξετάσεων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν 23χρονη υποψήφια φορώντας ακουστικό θέλησε να εξεταστεί. Η διευθύντρια του σχολείου εντόπισε το ακουστικό και αρχικά της απαγόρευσε την εξέταση, παρά το ότι η υποψήφια δήλωσε ότι πρόκειται για ακουστικό βαρηκοΐας.
Στο συμβάν ενεπλάκη και ο πατέρας της 23χρονης ο οποίος διαπληκτίστηκε με τη διευθύντρια καταλήγοντας στο να της υποβάλει μήνυση. Τελικά, η 23χρονη πήρε μέρος στις εξετάσεις, χωρίς να φορά το ακουστικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αναστάτωση με μαθήτρια που μηδενίστηκε το γραπτό της - Στο τμήμα κατέληξαν γονέας και διευθύντρια
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ έσπασε κάθε ρεκόρ στο Κογκρέσο: Μία ώρα και 47 λεπτά η ομιλία του - Η πιο μακρά στην αμερικανική ιστορία
07:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ουάσινγκτον ο Γεραπετρίτης, βλέπει Ρούμπιο: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, το ενεργειακό παιχνίδι και η ναυπηγική συνεργασία
07:20
ΕΛΛΑΔΑ
Σε «κόκκινο συναγερμό» ο Έβρος: Ήχησε το 112 στα Λάβαρα Σουφλίου λόγω υπερχείλισης του ποταμού
07:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τραμπ: Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν, το νούμερο ένα χορηγό τρομοκρατίας, να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
07:13
ΚΟΣΜΟΣ