Θρίλερ στην Ξάνθη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν πρώην αυτοδιοικητικό
Ασθενοφόρο και περιπολικό σε τροχαίο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Θρίλερ στην Ξάνθη με την δολοφονία 68χρονου άνδρα από πυροβολισμούς.
Ο άνδρας πρώην αυτοδιοικητικός του δήμου Τοπείρου, σύμφωνα με το xantinea.gr εντοπίστηκε με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στη μασχάλη.
Ο 68χρονος βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ βαριά τραυματισμένος έξω από το κατάστημα του από συγχωριανό του.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στα Επείγοντα του Νοσοκομείου, ο άνδρας κατέληξε.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και οι έρευνες των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
Οι Αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πυροβολισμός.
Οι νέες τιμές και οι ημερομηνίες εφαρμογής του ρεύματος με απόφαση της ΡΑΑΕΥ
00:30
Το Χαμόγελο του Παιδιού παρατείνει το Amber Alert για την 16χρονη Λόρα
23:59
Ζελένσκι: Η Ρωσία προετοιμάζεται για μαζική επίθεση – Να είμαστε σε αυξημένη επαγρύπνηση (vid)
23:57
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη σε εστιατόριο στη Καμπούλ
23:50