Βόλος: Ανήλικοι βρήκαν και παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι με 800 ευρώ
Πορτοφόλι με χρήματα
PixabayΓυναικείο πορτοφόλι το οποίο είχε 800 ευρώ βρήκαν δύο ανήλικοι στον Βόλο. Πρόκειται για 16χρονους που παρέδωσαν το πορτοφόλι στην αστυνομία η οποία με τη σειρά της βρήκε την κάτοχο του και της το παρέδωσε.
Σύμφωνα με το magnesianews.gr το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 12ης Ιουνίου, όταν οι ανήλικοι βρήκαν το πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα και διάφορα έγγραφα.
Ειδοποίησαν τις αρχές και άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου μετέβησαν στο σημείο.
Το πορτοφόλι άνηκε σε γυναίκα και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ειδοποίησε την κάτοχο για την ανεύρεση του πορτοφολιού της, στην οποία και παραδόθηκε.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλίας έκανε γνωστή την είδηση αυτή αναρτώντας το περιστατικό στα κοινωνικά δίκτυα συγχαίροντας τους μαθητές και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Πρόκειται για μία αξιέπαινη πράξη από τους δύο ανήλικους μαθητές, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους».
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00