Συναγερμός για φωτιά στην Αγία Παρασκευή Μυτιλήνης - Κοντά σε στρατόπεδο το μέτωπο
Πυροσβεστικό όχημα
ΑΠΕ-ΜΠΕΦωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 22 Ιουνίου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνης, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.
Το συμβάν εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11:00, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να φτάνουν άμεσα στο σημείο, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή υδροφόρων από τον Δήμο Μυτιλήνης.
Η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από στρατόπεδο της περιοχής, γεγονός που οδήγησε στην ενεργοποίηση και των στρατιωτικών δυνάμεων για προληπτική υποστήριξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως για σήμερα, Κυριακή, η Μυτιλήνη βρίσκεται στο Επίπεδο Επικινδυνότητας 4 (πολύ υψηλός κίνδυνος), σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας.
Η σημερινή πυρκαγιά έρχεται να επιβεβαιώσει τον αυξημένο βαθμό επιφυλακής που απαιτούν οι καιρικές και εδαφικές συνθήκες στο νησί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Εύβοια - Ήχησε το 112
Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή της Ευκαρπίας
SPONSORED
ΑΑΔΕ - Φοροδιαφυγή: Ποια τα νέα αυστηρά μέτρα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες
05:00
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
04:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Νέο πρόγραμμα πρόσληψης για Άτομα με Αναπηρία από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
02:00