Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη - Τον έψαχναν τέσσερα χρόνια
Aστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΣτη σύλληψη ενός 31χρονου για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα από το 2021 για εμπορία ανθρώπων και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, προχώρησαν αστυνομικοί στην Ελευσίνα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο εν λόγω συνελήφθη, βραδινές ώρες της 3-7-2025, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας, δυνάμει εντάλματος για εμπορία ανθρώπων και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Ειδικότερα, ο άντρας από κοινού με δεύτερο άτομο, τον Ιούλιο του 2021, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητα 17χρονης, την κατακρατούσε χωρίς τη θέλησή της και την εξέδιδε σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή της Ελευσίνας.
Την παρουσίαζε μάλιστα ως ενήλικη για να μην εγείρει περαιτέρω υποψίες, με σκοπό τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους, ενώ προέβαινε και σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθησαν δύο άτομα για διαρρήξεις καταστημάτων και οικιών στη Θεσσαλονίκη
Γάζα: Πέντε νεκροί εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
23:50
Σε διαβούλευση το νέο πλαίσιο για οφειλέτες και servicers: Οι αλλαγές σε ιδιωτικό χρέος, τράπεζες
23:40
ΚΚΕ για Ρούμπιο: Μόνο οργή προκαλεί η αναγόρευση της Ελλάδας σε απαραίτητο σύμμαχο των ΗΠΑ
23:31
Το καλωσόρισμα της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Μάρκο Ρούμπιο από το δείπνο
23:23